Kommande stambyte

Vid informationsmötet den 5 februari informerades det om att vi har startat upp förberedelser för ett kommande stambyte. Styrelsen har anlitat en firma som hjälper oss med att ta fram kravspecifikation och offerter på entreprenörer. Dessa kommer att vara vår högra hand under hela projektet. Eftersom inget beslut är fattat kring vilken entreprenör vi skall använda oss av vet vi inte heller när i tiden ett stambyte kommer att sätta igång. Det kan bli redan nu 2020 eller i början av 2021. Under stambytet kommer föreningslokalen i källarplan ej att vara bokningsbar. 

Alla medlemmar kommer kontinuerligt att hållas informerade under arbetets gång. Det är viktigt att alla läser den information som sätts upp/delas ut i postlådorna och även deltar på aviserade informationsmöten.  

Kategorier:

Medlemmarna kan ansluta sig till Grannsamverkan. Det finns en Facebookgrupp för de i föreningen som har anslutit sig.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och elräkning. Energimyndigheten har samlat tio tips på energismarta vanor som sparar energi i hemmet och samtidigt minskar din påverkan på miljön.