Avgiftshöjning från januari

På grund av höjda räntor och elpriser beslutar många bostadsrättsföreningar just nu om avgiftshöjningar på uppemot 40 procent. Tack vare fjärrvärmen påverkas vi mindre än många andra av elprishöjningarna, men vi har höjda låneräntor och står inför kommande renoveringar och underhåll. 

Styrelsen har därför beslutat att höja avgiften med 8 procent fr.o.m. 2023-01-01.

***

Due to increased interest rates and electricity prices, many condominium associations are currently increasing fees up to 40 percent. Thanks to the district heating, we are less affected than many others by the electricity price increases, but we face future renovations and maintenance and are affected by increased loan rates.

The board has therefore decided to increase the fees by 8 percent from 2023-01-01.

Kategorier:

Medlemmarna kan ansluta sig till Grannsamverkan. Det finns en Facebookgrupp för de i föreningen som har anslutit sig.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och elräkning. Energimyndigheten har samlat tio tips på energismarta vanor som sparar energi i hemmet och samtidigt minskar din påverkan på miljön.