Dags för vårstädning 18 april

Dags för vårstädning på Korallens fina innergård.

Lördagen den 18 april samlas vi kl 10.00 och hjälps vi åt – med distans – att ta fram utemöblerna och städar undan löv, kottar och annat skräp. Det kommer att finnas en container på plats där våra medlemmar kan slänga grovsopor. Eftersom det är Corona-tider så kommer vi inte att samlas för fika den här gången. Men det kommer ju en höststädning att se fram emot också!

Välkomna!

Styrelsen i Korallen.

Kategorier:

Medlemmarna kan ansluta sig till Grannsamverkan. Det finns en Facebookgrupp för de i föreningen som har anslutit sig.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och elräkning. Energimyndigheten har samlat tio tips på energismarta vanor som sparar energi i hemmet och samtidigt minskar din påverkan på miljön.