Dags för höststädning

Lördagen den 26 oktober kl 10.00 städar vi vår gård
(vid dåligt väder flyttar vi städningen till söndagen)

På agendan denna dag är som vanligt kratta höstlöv och sopa asfalten (om snön ligger kvar finns det andra saker vi kan göra), men även torka av våra trädgårdsmöbler innan de ställs ner i källaren för vinterförvaring.

Det är väldigt fullt i våra barnvagnsrum så ta gärna en titt i dem och ta bort de cyklar eller barnvagnar som inte används. Cyklar som inte används vintertid kan ställas ner i cykelrummet i port 2 eller i ”mopedrummet” i port 10.

Efteråt bjuds det på fika och nybakat i föreningslokalen!

Välkomna!

Kategorier:

Medlemmarna kan ansluta sig till Grannsamverkan. Det finns en Facebookgrupp för de i föreningen som har anslutit sig.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och elräkning. Energimyndigheten har samlat tio tips på energismarta vanor som sparar energi i hemmet och samtidigt minskar din påverkan på miljön.