Ska du renovera?

Ska du göra större renoveringar i din bostad där el och vatten ska dras om är det viktigt att använda auktoriserade hantverkare samt att inte ta bort bärande väggar. Här skriver du ut ansökan om renoveringstillstånd och mejlar till styrelsen [styrelsen@korallen1.se]. Arbetet får inte påbörjas innan du fått styrelsebeslut på renovering. Sätt också upp en lapp i trappuppgången så dina grannar är förvarnade!

DOC090216

 

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Medlemmarna kan ansluta sig till Grannsamverkan. Det finns en Facebookgrupp för de i föreningen som har anslutit sig.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och elräkning. Energimyndigheten har samlat tio tips på energismarta vanor som sparar energi i hemmet och samtidigt minskar din påverkan på miljön.